top of page
Banner page.png

Aanbod B2B

ULTIMATE HIKING HAS THE SOLUTIONS FOR YOUR TEAM BUILDINGS !

Are you looking for unique team building and group activities in open air? Then you have come to the right place. 

DSC01628-a.jpg
Unieke Teambuildings (2).png

UNIQUE
TEAM BUILDINGS

DAY OR MULTI-DAY
HIKES IN NATURE

BREAK THE ROUTINE

STRENGTHEN THE BOND

INVEST IN YOUR PEOPLE

PROMOTE CREATIVITY

Unieke Teambuildings (1).png

Een schattenjacht? Paintballgevecht? Stadswandeling? Niets van dat alles. Ultimate Hiking geeft de teambuildingactiviteit een nieuwe, frisse invulling.

De unieke, avontuurlijke dag- en meerdaagse wandeltochten van Ultimate Hiking zorgen voor een blijvende positieve herinnering bij uw teamleden. 

 

Niet alleen verschaft de buitenlucht ze meer ademruimte, het bevordert tevens de creativiteit. Ook kunnen ze eens langere tijd afstand nemen van hun werkverplichtingen en hun hoofd leegmaken, terwijl ondertussen de teamband wordt versterkt. Niet alleen moedigen ze elkaar aan tijdens de wandelingen, ze nemen ook een deel van de navigatie (met kaart) voor hun rekening en moeten ‘s avonds samen de tenten opzetten, een kampvuur maken, water halen en eten klaarmaken.

Wat hebben wij te bieden?

Meerdaagse tochten

Untitled design (1).png

Voor kleine teams (4 t/m 8 personen). Zo stimuleren we de onderlinge sfeer en samenhorigheid. Het kan gaan om tochten van 1 tot en met 3 nachten. De dagafstanden en moeilijkheidsgraad kunnen in onderling overleg bepaald worden. Tijdens de tocht is het aan de deelnemers om mekaar op sleeptouw te nemen, de tragere teamgenoot te helpen, deel van haar/zijn uitrusting te dragen, hout te sprokkelen voor een kampvuur en samen de tenten op te zetten. Materiaal kan gehuurd worden.

Dagtochten

Trek er een dag op uit met uw team (4 t/m 20 personen). Laat u inspireren door de natuur, maar vergeet ook niet om tot rust te komen, te genieten en de batterijen op te laden. Afstanden en moeilijkheidsgraad zijn bespreekbaar.

Untitled design.png
DSC03907.JPG

Wil je meer weten over hoe Ultimate Hiking kan helpen om de band tussen en met jouw teamleden te verbeteren en verstevigen? 
Neem dan meteen contact met ons op via
info@ultimatehiking.net.

bottom of page