top of page
  • Foto van schrijverMichel

NIEUWJAARSWEDSTRIJD 2023: Neem deel en maak kans op fantastische prijzen!

WEDSTRIJD AFGELOPEN • WEDSTRIJD AFGELOPEN • WEDSTRIJD AFGELOPEN

Ultimate Hiking heeft het genoegen om in samenwerking met CJ Agencies, invoerder van o.m. Gregory, Vango, Packtowl, MSR, Therm-a-Rest en Black Diamond, enkele schitterende prijzen weg te geven. Stuk voor stuk mooie prijzen waarmee jij het nieuwe jaar spetterend kan inzetten!


Wat kan je winnen?Je leest het goed! Een handdoek van Packtowl, een 2L-waterreservoir met drinkslang van Vango, een set van 3 dry bags van Vango én als hoofdprijs een rugzak van Gregory, de fantastische Paragon 38 (maat medium-large). Een prijzenpot met een totale waarde van €270!


Maar... voor wat, hoort wat.


Wat moet je doen om kans te maken op één van deze prijzen?


  1. Like het bericht van de nieuwjaarswedstrijd op de facebookpagina van Ultimate Hiking

  2. Als reactie onderaan het facebookbericht tag je vijf vrienden waarmee jij wel eens op trektocht zou willen gaan of bent gegaan. En je zet erbij over welke tocht het zou gaan. (Vanaf de zesde vriend maak je per extra tag 5% meer kans op een prijs).

  3. Volg Ultimate Hiking op Instagram: @ultimatehiker. Daar stuur je me via privébericht jouw facebooknaam.


Deelnamevoorwaarden


Om deel te nemen moet je een geldig postadres in België of Nederland hebben. Deelnemen kan tot en met 31 januari 2023 voor middernacht (23u59 ten laatste). Deelnemers moeten aan alle voornoemde voorwaarden voldaan hebben om kans te maken op een prijs.


De winnaar wordt daarna per lottrekking bepaald. en via privébericht op Facebook gecontacteerd. Hou jouw spamfolder dus zeker in de gaten. De prijzen worden tenslotte naar de winnaar opgestuurd.


Veel succes!


Michel

175 weergaven0 opmerkingen

Wil je ook mee gaan wandelen? Of liever een bivaktocht meemaken? Misschien je kennis verruimen? Een trektocht leren plannen? Ultimate Hiking biedt een waaier aan activiteiten.

bottom of page