FB-like-2.png
  • Michel

Escapardenne Lee Trail - Inleiding

De Lee Trail is een 53-km lange wandelroute in Luxemburg en verbindt Ettelbrück met Kautenbach. Het is een relatief nieuwe route en vormt samen met het Eisleck Trail, dat in Kautenbach aansluit en tot in La-Roche-en-Ardenne in België, een mooie route door de Belgische en Luxemburgse Ardennen onder de noemer Escapardenne.

Je kan vanuit België makkelijk met de trein naar het startpunt of eindpunt van de Lee Trail sporen. Vanuit Brussel neemt dit ongeveer drie uur in beslag. Ook met de auto gaan is een mogelijkheid.

Op zich is bivakkeren, net als in vele landen, niet toegelaten in het Groothertogdom en moet je dus uiterst waakzaam zijn om je tent onopgemerkt op te stellen. Op de Lee Trail zijn er her en der wel plaatsen waar dit kan.

0 reacties

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Escapardenne Lee Trail - Dag 1

Datum: Zaterdag 14/10/2017 Etappe: Ettelbrück > Goebelsmühle Afstand: 33,9 kilometer Stijgingsmeters: 1237m / Dalingsmeters: 1184m Weer: ‘s Ochtends mistig, vanaf de middag zonnig, 19°C ​ Treinrit: Br

Escapardenne Lee Trail - Conclusie

Algemene waardering Een goede route voor iedere beginnende wandelaar, die weliswaar over een goede fysieke conditie moet beschikken. We hebben heel wat panorama’s moeten missen wegens mist in de ee

  © 2020-2021 UltimateHiking.net