FB-like-2.png
  • Michel

GR5 Traversée des Alpes - Dag 18 - Rustdag

Datum: Donderdag 15/08/2019 Weer: Zonnig, 21°C ​ Vandaag wordt er voor de verandering niet gewandeld. Eerst en vooral wacht ik op Vladimir, mijn wandelmaat uit België die me vanaf Ceillac zal vergezellen. Anderzijds kan ik mijn enkel nog extra rust geven voor het tweede luik van mijn Traversée. ​ In de namiddag komt Vladimir op de camping aan en na de obligatoire tentopbouw kan ik hem mijn ervaringen van de afgelopen 11 dagen schetsen. Vladimir heeft enkele dagen geleden de helft van de Dodentocht gestapt. Hij deed bewust niet de vollledige om zich te sparen voor wat nu komt. ​ We gaan niet te laat slapen, want ik wil er morgen vroeg uit. We hebben 25 kilometer voor de boeg en bijna 1500 hoogtemeters, dus moeten we goed uitgerust zijn.

0 reacties

Gerelateerde posts

Alles weergeven

  © 2020-2021 UltimateHiking.net