FB-like-2.png
  • Michel

Weer op weg!

Vanaf morgen ben ik weer op stap. Dit keer ga ik de Eifelsteig wandelen. Ik heb er in het verleden reeds delen van gewandeld in dagetappes, maar dit keer doe ik de hele tocht van Kornelimünster tot Trier. Of neen, ik overbrug ook de tien kilometer van het station van Aachen tot Kornelimünster te voet. In totaal zal ik 325 kilometer afleggen, terwijl de Eifelsteig officieel 312 kilometer lang is. De resterende drie kilometer zijn er om de afstand tussen het eindpunt en het treinstation van Trier te overbruggen. Meer informatie is te vinden via de pagina Trektochten > Eifelsteig > Inleiding.


0 reacties

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Eifelsteig - Dag 8

Datum: Vrijdag 24/07/2020 Etappe: Himmerod > Bruch Afstand: 20,4 kilometer Stijgingsmeters: 313m / Dalingsmeters: 350m Weer: Zonnig Vandaag wordt het een korte etappe in twee delen. Eerst moet ik naar

Eifelsteig - Dag 1

Datum: Vrijdag 17/07/2020 Etappe: Aachen > Monschau Afstand: 42,5 kilometer Stijgingsmeters: 798m / Dalingsmeters: 539m Weer: Voormiddag bewolkt, namiddag zonnig. Iets voor 9u komt de boemeltrein

  © 2020-2021 UltimateHiking.net