top of page
  • Foto van schrijverMichel

Zin in een nachtelijk wandelavontuur?

UPDATE 18/12 In de loop van de volgende dagen verschijnt de activiteitenkalender voor 2024 online. Op het programma staan verschillende dagtochten en meerdaagse tochten.

De eerste twee wandelingen kan ik nu reeds verklappen. Deze gaan door in… het donker! Durf je het aan?

5 januari 2024 • Avondwandeling in het Zoniënwoud • 14,7 km

We trappen het nieuwe jaar af met een haalbare wandeling voor iedereen en die het terrein van onze nachtwandeling twee weken later een beetje nabootst, maar dan dichter bij huis. Ook ideaal om even op adem te komen als je tijdens de week moest gaan werken. We genieten van de nachtelijke bosgeluiden terwijl we van de kerk van Bosvoorde naar het Rood Klooster in Oudergem stappen, dwars door het Zoniënwoud.

►► Info en inschrijvingen - VOLZET


12 januari 2024 • Avondwandeling in het Zoniënwoud • 14,7 km

Door het enorme succes van de eerste avondwandeling, open ik inschrijvingen voor een tweede avondwandeling op dezelfde locatie. De plaatsen zijn beperkt, dus aarzel niet te lang. Er komt jammer genoeg geen derde avondwandeling.

20-21 januari 2024 • Nachtwandeling in de Ardennen • 24,9 km

Een flinke afstand, maar dat moet ook! Eerst versterken we ons aan een pizza, drankje en dessert in Spa. Omstreeks 22u begeven we ons dan op pad voor het nachtelijke avontuur. Hoogtepunten van deze tocht zijn ontegensprekelijk de afdaling van de Ninglinspo en een passage door de haagbeuklaan van Haut Maret, net als enkele nachtelijke uitzichtspunten. Als alles goed is, komen we 's ochtends gezond en wel in Aywaille aan voor het ontbijt.

(Opgelet! De inschrijvingen voor de nachtwandeling worden afgesloten op 10 januari om 23u59.)

Agenda 2024

De volledige activiteitenagenda vind je hier. Deze wordt in de loop van de volgende dagen verder aangevuld.132 weergaven0 opmerkingen

Wil je ook mee gaan wandelen? Of liever een bivaktocht meemaken? Misschien je kennis verruimen? Een trektocht leren plannen? Ultimate Hiking biedt een waaier aan activiteiten.

bottom of page